echopraktijk klein en bijzonder

Een zwangerschap is spannend en bijzonder. Er gebeurt van alles in je groeiende buik. Een heel unieke gebeurtenis. Tijdens de zwangerschap kun je op meerdere momenten te maken krijgen met een echoscopisch onderzoek. Met de echo is het mogelijk om alvast een kijkje te nemen in je buik.

In een (kind)vriendelijke omgeving kunnen alle zwangeren uit Leeuwarden e.o. bij Klein en Bijzonder terecht voor medische en niet-medische echo's.

Ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan jullie zwangerschap en dat de echo een plezierige ervaring is met jullie kindje.


over mij

De echo's worden gemaakt door Rixt de Winter- de Haan. Ik ben vanaf 1999 werkzaam in de radiologie, met sinds een aantal jaren de specialisatie echografie. De wens om me te specialiseren in zwangerschapsechografie bleef en sinds 2017 was ik regelmatig te vinden bij praktijk Piepklein. Eerst als stagiaire en later als waarnemer.  Het laatste jaar ben ik werkzaam geweest in Drachten. Uiteindelijk heb ik de stap gemaakt om mijn eigen praktijk Klein en Bijzonder, gericht op 20 weken echo's, te starten. 
Sinds september 2022 heb ik mijn baan op de afdeling radiologie opgezegd om me volledig op mijn steeds drukkere praktijk te kunnen storten. Waar ik naast de 20 weken echo inmiddels alle echo's aan kan bieden. Van medische tot niet-medische echo's. 

Contact    


Echopraktijk Klein en Bijzonder

Bezoekadres:

Elzenstraat 7 (begane grond)

8924 JN  Leeuwarden

info@echopraktijkkleinenbijzonder.nl

tel  06 26 89 51 69