Afspraak maken

Wil je een afspraak maken  bij Klein en Bijzonder?

Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.  Zodra ik je aanmelding binnen heb gekregen, neem ik zo snel mogelijk contact op via de mail of telefoon.   


De 13 weken echo moet gemaakt worden tussen 12+3 en 14+3 weken. Zodra de verloskundige de aanvraag heeft gemaakt, is het mogelijk de afspraak in te plannen. Plan dit op tijd.

De 20 weken echo moet gemaakt worden tussen de 18 en 21 weken. Het liefst in de 19e week van de zwangerschap.  


Je krijgt altijd een mail ter bevestiging van de afspraak, helaas gebeurt het wel eens dat deze in je spambox terecht komt. Dus heb je geen mail ontvangen, kijk even of hij bij de spam staat. Zo niet, stuur me dan even een berichtje.

Let op: Het blijkt dat heel soms  het formulier niet binnenkomt in mijn mailbox. Over het algemeen reageer ik dezelfde dag door een afspraak door te bellen of te mailen. Mocht je de volgende dag nog niets van mij gehoord hebben, stuur me dan alsjeblieft een appje/smsje.

Kan de afspraak op een of andere reden niet doorgaan, laat dit dan uiterlijk 48 uur van te voren, weten. Anders ben ik helaas genoodzaakt om hiervoor de kosten in rekening te brengen. 

aanmeldformulier echo

Graag even achter telefoonnummer of email aangeven wat de voorkeur voor contact heeft.  bv: 06-12345678 (voorkeur)

Voor alle overige vragen kan je gebruik maken van het contactformulier.