zomervakantie

Van 22 juli tot 13 augustus ben ik afwezig in de praktijk. Af en toe moet er even familytime ingepland worden. Ik zal proberen de echo's zoveel mogelijk rond deze weken te plannen, maar dit is natuurlijk niet altijd mogelijk. Dan kunnen jullie terecht bij de andere praktijken in de regio. Voor vragen of een afspraak kunnen jullie altijd het contact-/aanvraagformulier invullen of een appje sturen. 
Ik zal dan misschien niet zo snel reageren als anders, maar ik houd het zeker in de gaten.alle echo's in dezelfde praktijk?

Het RIVM adviseert om de 13 en 20 weken echo bij dezelfde praktijk te laten maken. Maar inmiddels zijn er best veel verloskundepraktijken waar ze zelf de 20 weken echo maken, maar niet de 13 weken echo. Natuurlijk is het fijn als de zwangeren die voor de 13 weken echo geweest zijn ook voor de 20 weken echo komen. Maar het is zeker niet verplicht. Dus als je elders heen wil voor een echo is dat natuurlijk helemaal prima. Ook als je elders voor de 13 weken echo bent geweest, ben je bij Klein en Bijzonder welkom voor de 20 weken echo. Die keuze staat jullie vrij. Wie weet tot snel.

TIJD VOOR NIEUWE AVONTUREN

Nee, Klein en Bijzonder gaat er NIET mee stoppen. In tegendeel....Boven verwachting is het zo druk bij Klein en Bijzonder, dat ik toch nog regelmatig moet zeggen dat ik geen plek heb. Het liefst probeer ik dan toch nog ergens een plekje te vinden, maar helaas lukte dat niet altijd.Daarom heb ik besloten om na 23 jaar mijn andere baan als röntgen/echolaborant in het ziekenhuis in Dokkum op te zeggen en de grote stap te wagen om meer tijd te kunnen stoppen in de praktijk.
Hopelijk kan ik jullie nu wel altijd helpen. 

Liefs Rixt

er even tussenuit

Na een superdruk jaar, ga ook ik er even 3 weken tussenuit. Wil je een afspraak maken? Vul dan even het afspraakformulier hier op de website in. Ik zal de mail elke dag wel lezen en beantwoorden, maar niet zo vaak en snel als anders. Dus ook alvast voor na de vakantie, kunnen jullie gewoon aanvragen. 

bijna jarig

Nog even en dan bestaat Klein en Bijzonder al weer een jaar. En wat voor een jaar. Een jaar wat voor mijn gevoel voorbij is gevlogen. 
Een jaar waarin Klein en Bijzonder is verhuisd naar een eigen locatie aan de Elzenstraat in Leeuwarden. 


Een jaar waarin we nog steeds te maken hadden met alle coronamaatregelen. 

Maar ook een jaar waarin er prachtige echo's zijn gemaakt.
Laten we hopen dat we alles rond corona nu achter ons mogen laten en in de komende jaren nog heel veel mooie echo's mogen maken. 
Zie ik jullie in de toekomst ook voor een medische of pretecho bij de praktijk? 


Een groot wonder
Klein en bijzonder.


Liefs Rixt

nieuwe locatie

vanaf 17 november 2021 is echopraktijk Klein en Bijzonder te vinden aan de Elzenstraat 7 (begane grond)8924 JN  Leeuwarden

gewijzigd telefoonnummer

Let op!!!!Het telefoonnummer van de praktijk is gewijzigd
06 26 89 51 69

nieuws

Vanaf 1 september wordt de mogelijkheid geboden om bij 13 weken ook een medische echo te laten maken. Ook Klein en Bijzonder biedt deze echo  aan. 
Het maakt niet uit naar welke verloskundepraktijk je gaat, bij Klein en Bijzonder is iedereen welkom. 
Wil je graag een afspraak maken? 
Vul dan het afspraakformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.